Ingrediente
2 cepe (albe, rosii sau mix)
5 fire patrunjel
1 lingurita rasa sumac
sare
5 fire patrunjel
1 lingurita rasa sumac
sare
Preparare
- Taiati cepele in doua si apoi felii mai subtiri. Puneti-le intr-un bol cu apa rece si sare. Lasati-le sa stea 10 minute. Acest pas are rolul de a lua din iuteala si gustul puternic al cepelor si de a accentual dulceata lor.
- Tocati patrunjelul.
- Scurgeti bine ceapa de apa si apoi asezati-o pe servetele de bucatarie sa se absoarba cat mai bine. Gustati-o sa vedeti daca e suficient de sarata.
- Puneti ceapa in bolul de salata, desfacand-o in inele subtiri. Presarati putina sare daca ati constat la pasul 3 ca nu e suficient de sarata. Adaugati patrunjelul si sumac . Amestecati usor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu