Ingrediente:
1/2 foaie de lipie armeneasca
1 pepene marinat taiat fasii
morcov coreian
2~3 felii cascaval
1/2 ardei capia taiat rondele
faceti si un sos roz : ketchup si maioneza cu proportie 1:1
si cu un catel de usturoi pisat
cat o palma de carne de pui prajita la tigaie gril, presarata
cu sare si piper
cu sare si piper
Mod de preparate:Foaia de lipie se asterne pe planul de lucru
cu coltul spre voi si se pune in primul rand feliile de cascaval,
peste ele puneti restul ingredientelor si 2 linguri de sos roz.
cu coltul spre voi si se pune in primul rand feliile de cascaval,
peste ele puneti restul ingredientelor si 2 linguri de sos roz.
Rulati lipia de doua ori apoi indoiti capetele spre centru si o
rulati pana la capat in asa mod incat coltul sa vina spre una din
parti si sa nu iasa pe laterala, pentru ca atunci cand vom praji
lipia sa se stampileze coltul astfel, fixand kebabul sa nu sa se
desfaca.
rulati pana la capat in asa mod incat coltul sa vina spre una din
parti si sa nu iasa pe laterala, pentru ca atunci cand vom praji
lipia sa se stampileze coltul astfel, fixand kebabul sa nu sa se
desfaca.
Prajiti kebabul obtinut pe ambele parti intr-o tigaie gril unsa cu
putin ulei, pana se rumeneste ( eu am prajit, alternand pe o
parte de doua ori pe diagonala ca sa obtin desenul cu gratie pe el ).
putin ulei, pana se rumeneste ( eu am prajit, alternand pe o
parte de doua ori pe diagonala ca sa obtin desenul cu gratie pe el ).
Pofta mare !
retat preluata de pe anastassiacafe.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu