Etichete
Dulciuri
(37)
TORTURİ
(16)
KURABİYE
(10)
Poğaça - Chifle
(10)
placinte tarte coltunaşi.....
(9)
Chek
(7)
Ciorbe
(7)
Retete interesante
(7)
Mincaruri din legume
(6)
creme pentru torturi şi prajituri
(6)
mincare de cartofi
(6)
KÖFTE
(5)
legume umplute DOLMA
(5)
İmprovizatii
(5)
Ana emekler
(4)
KEBAB
(4)
Mincaruri din Vinete
(4)
Piine de casa
(4)
YOĞURT
(3)
gustari
(3)
international
(3)
Baclava
(2)
CONDİMENTE
(2)
PİDE
(2)
pregatit de mine
(2)
PEŞTE
(1)
Pilavuri
(1)
Salate
(1)
duminică, 29 mai 2011
Tocanita de dovlecei
Ingrediente:
dovlecei
cıteva cepe
un morcov
putına carne tocata de vita
roşii
patrunjel
usturoi
sare pıper
Preparare:
Prajiti in ulei ceapa, morcovul, dovleceii taiati cuburi pina se rumenesc, puneti carnea, putin bulion de ardei sau de roşii, şi la sfirşit puneti roşiile, sare, piper, dati focul mic şi lasati sa fiarba sub capac, spre sfirsit puneti unul sau doı catei de usturoi feliat şi cind e gata - patrunjel.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu