Etichete
Dulciuri
(37)
TORTURİ
(16)
KURABİYE
(10)
Poğaça - Chifle
(10)
placinte tarte coltunaşi.....
(9)
Chek
(7)
Ciorbe
(7)
Retete interesante
(7)
Mincaruri din legume
(6)
creme pentru torturi şi prajituri
(6)
mincare de cartofi
(6)
KÖFTE
(5)
legume umplute DOLMA
(5)
İmprovizatii
(5)
Ana emekler
(4)
KEBAB
(4)
Mincaruri din Vinete
(4)
Piine de casa
(4)
YOĞURT
(3)
gustari
(3)
international
(3)
Baclava
(2)
CONDİMENTE
(2)
PİDE
(2)
pregatit de mine
(2)
PEŞTE
(1)
Pilavuri
(1)
Salate
(1)
duminică, 29 mai 2011
MÜCVER
İNGREDİENTE: pentru cantitatea din poza
3 dovlecei medii
ceapa verde
un cartof
putina brinza şi/sau caşcaval
sare, piper negru
3 linguri de faina
2- 3 oua
Preparare:
Radem totul la razatoare amestecam cu faina şi oule şi condimentam, prajim in ulei incins. İmportant sa nu le intoarcem pina nu se rumenesc ca sa nus e rupa, se fac asa subtiri ca sa nu fie crude in interior. Puteti pune caşcaval sau brinza care se topeşte, eu am pus ambele :), oua puneti in dependente de cid de mult suc au dovleceii. Sunt foarte gustoase.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu