marți, 19 iulie 2011

Domatesli Bulgur Pilavı Pilav din Bulgur cu roşii



İNGREDİENTE (pentru 4 portii):

* 2 pahare de bulgur
* 2 roşii medii
* 1 ardei gras verde
* 125 grame margarina sau unt
* 1 ceapa mare
* 4 pahare apa
* sare, 1 lingura de pasta de ardei( se poate şi de roşii)

PREPARARE:

Punem margarina in tigaie, cind sa incind adaugam ceapa taiata marunt, adaugam ardeiul taiat marunt şi roşiile. Prajim bine, condimentam cu sare şi adaugam pasta de ardei. Punem capacul, dupa ce sunt gaa roşiile adaugam apa. Cieva minute dupa ce a fiert apa, adaugam bulgurul (preventiv ales şi spalat bıne). Se fierbe la foc mic pina absoarbe toata apa. Se serveşte cu ardei verde la gratar sau prajit. O mincare care merge perfet la İFTAR in timpul postului.

POFTA BUNA, AFİYET OLSUN!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...