luni, 9 mai 2011

Sufleu de spanak

 

Sufleu de spanac

Sufleu de spanac

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 5 oua
  • o ceapa
  • 200 g feta
  • 500 g spanac(congelat)
  • 2 - 3 catei usturoi

Info

people6 persoane
time30 min.

Cartofii se fierb in coaja cu putina sare (sa nu se sfarame).Cand sunt gata se pun deoparte la racit ,apoi se cojesc si se taie cubulete . Ceapa se unteste in 2-3 linguri de masline apoi se adauga ciupercile si se lasa cateva minute impreuna .Peste se pun si cartofii cuburi si se mai lasa cateva minutele.Separat se pun in tigaie la calit usturoiul taiat si spanacul (dezghetat si scurs).Se lasa sa stea impreuna cateva minute ; cand amestecul(de cartofi) si cel de spanac sunt aproape reci ,spanacul se pun intr-un castron.Peste se pun galbenusurile de ou si se omogenizeaza,apoi branza feta sfaramata cu furculita si se continua omogeniza.Apoi amestecul de cartofi cu grija se amesteca si el.Si la urma albusurile batute spuma.
Se potriveste de piper si sare (in functie de gusturi si de cit de sarata este feta).Se pune in tava unsa cu ulei, se netezeste frumos si se da la cuptor (foc mic- mediu) 40-50 minute.

Bismi'Allah - In numele lui Allah

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...