joi, 7 iulie 2011

REVANİ



İngrediente: 
  • 3 oua
  • 1 pahar iaurt sau smıntına de 10%
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar crupe de griş
  • 1 pahar zahar
  • praf de copt, vanilie
  • coaja de lamie rasa
Pentru Şerbet
  • 2 pahare apa
  • 2 pahare zahar
  • jumate de lamie
Preparare:

Se face aluat din tiate ingredientele şis e coace in cuptor pina se rumeneste. İn acelaşi timp punem la fiert şerbetul cu sucul la o jumate de lamie sau puneti lamiea cu voaja cu tot sa fiarba. Firbeti şerbetul pina se ingroaşa putin...vreo 15-20 minute. Cind scoateti din cuptor taiati aşa in fosma din poza...sau oricare alta forma...turnatı şerbetul...daca şerbetul e fıerbınte chekul tre sa fie racıt putın..sau invers...ca daca sunt fierbinti amindoua atunci nu iese asa de gustos. Dupa ce turnati uniform şerbetul deasupra puteti orna cu nuci pisate...cocos...la dorinta. se serveşte cind sa racit şi sa imbibat bine. pofta buna !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...