joi, 26 mai 2011

Kiymalı yoğurt corbası - corba de yaurt cu perişoare




500 gr de iaurt
1 galbenuş de ou
2 linguri de faina
1 pahar sau 2 de apa
carne tocata
1 ceapa micuta
sare piper
putina fidea, sau orez
menta uscata
putin ulei sau unt


1. punem apa la fiert
2. din carne tocata şi ceapa data prin razatoare şi condimente facem  perişoare micute.
3. le punem in apa clocotinda şi le fierbem 10 min.
4. amestecam iaurtul cu faina şi galbenuşul, dizolvam cu putina apa fiarta din ciorba şi turnam totul in oala amestecind bine. 
5. punem fideaua sau orez şi sare dupa gust şi mai lasam vreo 3 minute la fiert ( daca facem cu orez fierbem pina e gata orezul).
6. intro tigaie mica punem putin unt şi ulei şi minta uscata pina se ıncinge şi turnam in ciorba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...