joi, 26 mai 2011

Un Kurabiyesi Fursecuri din faina



Ingrediente:

250 g margarina
1 pachetel zahar vanilat
6 linguri amidon
350 g faina (cca)
7 linguri zahar pudra pt aluat si inca putin pt pudrat

PREPARARE:

Mai intii citeva detalii: faina se va adauga cite putin pentru a obtine consistenta dorita a aluatului, daca punem prea multa nu putem repara greşeala, zaharul pudra trebuie sa fie unul de calitate, nu adaugati praf de copt sau altceva decit ce e scris in reteta.
1. Mixam untul cu zaharul pudra şi cel vanilat, adaugam cite putin faina cernuta obligatoriu, framintam repede pina obtinem un aluat relativ moale cum e in poza.


2. İnvelima luatul in folie şil punem la frigider pe jumate de ora ( pentru fursecuri in general e bine sa le coacem dın aluat rece)
3. İncalzim cuptorul la 140 grade.
4. İmpartim aluatul in 4 şi facem tuburi, atent şi cu rabdare sa nu aiba fisuri.
5. cu o furculita zgiriem deasupra ca sa dam forma şila taiem cam 5 cm, sau le puteti face rotunde.
6. tapetam tava cu hirtie de copt şi le aranjam, bagam la cuptor pe 30 min.
7. o sa va iasa aproximativ 40 fursecuri, aveti grija la coacere ele nu tre sa se coloreze ci sa ramina albe. Deddesubt tre sa fie uşor aurii.
8. le scoatem din cuptor şi le lasam citeva minute sa se racoreasca apoi pe aranjam pe platou şi le presaram cu zahar pudra. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...