Dereotlu Poğaça
MALZEMELERİ:
-1 su bardağı zeytinyağı
-1 su bardağı yoğurt
-1 paket kabartma tozu
-biraz tuz
-2 Yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak)
-alabildiği kadar un
-yarım demet dereotu(ince kıyılmış)
HAZIRLANIŞI:
1-Yağ yoğurt,yumurta tuz ,azar azar ele yapışmayacak hamur olana kadar un ilave edilecek ,kabartma tozu ilave edilecek
2-Kulak memesininden daha yumuşak hamur elde edene kadar yoğurulacak.
3-Hamura kıyılmış dereotu eklenip şekil verilecek
4-üzerine yumurta sarısı sürülüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirilip üzeri çok kızarmadan fırından çıkarılacak
Afiyet olsun
Etichete
Dulciuri
(37)
TORTURİ
(16)
KURABİYE
(10)
Poğaça - Chifle
(10)
placinte tarte coltunaşi.....
(9)
Chek
(7)
Ciorbe
(7)
Retete interesante
(7)
Mincaruri din legume
(6)
creme pentru torturi şi prajituri
(6)
mincare de cartofi
(6)
KÖFTE
(5)
legume umplute DOLMA
(5)
İmprovizatii
(5)
Ana emekler
(4)
KEBAB
(4)
Mincaruri din Vinete
(4)
Piine de casa
(4)
YOĞURT
(3)
gustari
(3)
international
(3)
Baclava
(2)
CONDİMENTE
(2)
PİDE
(2)
pregatit de mine
(2)
PEŞTE
(1)
Pilavuri
(1)
Salate
(1)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu